Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

суд

kiev.unian.ua

Четвер, 31 липня 2014, 15:20

Судитимуть суддю за махінації із нерухомістю

суд

Перед судом постане суддя Дрогобицького міськрайонного суду Львівської області через винесення неправосудних рішень та службового підроблення.

Про це повідомила прес-служба прокуратури Львівської області.

Суддя упродовж 2011-2012 років незаконно розпорядився нерухомим майном, що розташовано на території міста Львова, чим створив передумови до його вибуття з комунальної власності.

Слідством установлено 5 випадків ухвалення суддею завідомо неправосудних рішень про закриття провадження у справах у зв’язку з визнанням мирових угод, на підставі яких за фізичними особами, які виступали фіктивними сторонами у справах, визнано право власності на 12 приміщень загальною площею майже 2,5 тис кв м та загальною вартістю понад 3,5 млн грн.

Запобіжним заходом підозрюваному обрано заставу та ініційовано питання про відсторонення його від посади. Обвинувальний акт скеровано до суду.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.