Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

набережний квартал

Четвер, 31 липня 2014, 15:26

Мешканці «Набережного Кварталу» звернулись до Сех

набережний квартал

Майбутні мешканці будівництва по вул. Пулюя, 36 звернулись до народного депутата України, голови Львівської обласної державної адміністрації Ірини Сех у відповідь на її депутатський запит з приводу будівництва ЖК «Набережний Квартал» у Львові.

 

Відповідне звернення є у розпорядженні Варіантів.

Колективне звернення до Ірини Сех підписало двадцять сім майбутніх мешканців «Набережного кварталу», які проживають не тільки у Львові та області, але й в Полтаві, Тернополі та навіть Севастополі.

«Набережноквартальці» просять народного депутата перед виголошенням депутатських запитів, перевіряти зазначену в них інформацію.

Зокрема, як йдеться у зверненні мешканців до голови ЛОДА, не відповідає дійсності наведена у запиті народного депутата до голови СБУ та генерального прокурора України інформація «що «НК» немає завершених об’єктів, адже тільки у м. Хмельницькому є декілька завершених та введених в експлуатацію проектів «Набережного кварталу».

«Порівняння будівництва на вул. Пулюя у Львові з київським «Еліта-Центром» взагалі є недоречним. У договорі чітко передбачено номер квартири та секцію, де ми будемо проживати, тому інформація про «трьох власників на одну квартиру» – вигадка. Усі умови договорів відповідають юридичним нормам. Зростання вартості житла по вже укладеним договорам не передбачено…», - йдеться у зверненні до народного депутата.

Мешканці «Набережного кварталу» просять Ірину Сех не перешкоджати бюджетному будівництву у Львові «у зв’язку з повною відсутністю державних програм по фінансуванню або допомоги в купівлі житла, таких як «Доступне житло», «Молодіжне житлове кредитування» тощо, вони також висловлюють своє обурення тим фактом, що «навколо проекту «Набережний Квартал», який пропонує помірні ціни на житло у Львові, розгорнувся справжній детектив та інформаційна війна. Блокування будівництва, погрози, застосування фізичної сили до працівників «НК», підпали будівельної техніки – стали на сьогодні буденними явищами в будівельному процесі. Окремо слід відзначити численні статті в засобах масової інформації, які дискредитують «Набережний квартал». Якщо детально проаналізувати зміст вищезгаданих матеріалів – можна дійти до логічного висновку, що всі ці статті є однотипним замовним матеріалом, який ґрунтується лише на власних здогадках автора…»

«Ми підтримуємо Вашу думку щодо дотримання всіх законодавчих норм та правил при будівництві, не заперечуємо проти того, щоб прокуратура чи СБУ провели відповідні перевірки, але наведення фактів, які не відповідають дійсності та штучне гальмування конкурентами цієї бюджетної будови для власного збагачення, - неприпустиме!», - зазначено у колективному зверненні мешканців «Набережного кварталу» до Ірини Сех.

Нагадаємо, у п’ятницю, 25 липня, прес-служба Всеукраїнського об’єднання «Свобода» оприлюднила запит народного депутата України, голови Львівської облдержадміністрації п. Ірини Сех до Генерального прокурора України Віталія Яреми та голови СБУ Валентина Наливайченка, в якому народна обраниця просить правоохоронні органи невідкладно забезпечити перевірку будівництва житлових комплексів «Набережний квартал», «Барви», «Місто-сад» у різних обласних центрах нашої держави.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.