Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

набережнйи квартал

П'ятниця, 1 серпня 2014, 15:41

У Львівській ОДА радилися щодо «Набережного кварталу» у Львові

набережнйи квартал

Нараду щодо проблемних питань, пов’язаних із будівництвом кварталу багатоповерхової житлової забудови на вул. Пулюя у Львові провів заступник голови Львівської ОДА Володимир Харчук.

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

«Є звернення мешканців, депутатів і є звинувачення різного характеру. Об’єкт великий, але й великі ризики. Зараз головне завдання – захистити пайовиків, які внесли свої кошти. Необхідно вжити усіх заходів, аби уникнути збурення людей», – сказав заступник голови Львівської облдержадміністрації Володимир Харчук.

Участь у нараді взяли, зокрема, керівники управління архітектури, містобудування та інфраструктурних проектів Львівської ОДА, інспекції Держархбудконтролю у Львівській області, представники забудовника «Набережного кварталу». Насамперед від забудовника до профільних структурних підрозділів ОДА у 10-ти денний термін має надійти відповідь щодо документації та дотримання усіх норм.

На вул.Пулюя планується навчально-виробничий комплекс та квартал багатоповерхової житлової забудови з нежитловими приміщеннями на рівні першого поверху і підземних паркінгом.

Фінансування робіт здійснюється шляхом пайової участі фізичних осіб. На сьогодні пайовиками стали вже 120 осіб, заплативши по 30% від вартості майбутньої квартири.

Нагадаємо, майбутні мешканці будівництва по вул. Пулюя, 36 звернулись до народного депутата України, голови Львівської обласної державної адміністрації Ірини Сех у відповідь на її депутатський запит з приводу будівництва ЖК «Набережний Квартал» у Львові.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.