Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

водойма

tomat.rv.ua

Понеділок, 4 серпня 2014, 10:49

Шестеро осіб втопилося на вихідних на Львівщині

водойма

У Львівській області протягом 1-3 серпня виявили та підняли на поверхню шестеро утоплеників.

Про це повідомляє Департамент з питань цивільного захисту Львівської ОДА.

Зокрема, 1 серпня у  Бориславі місцеві жителі в озері у районі вул. Залізняка підняли з води тіло 38-річного чоловіка. 

Того ж дня у водоймі відпочинкового комплексу “Озеро Винниківське” (м. Винники) витягли з води тіло 21-річного чоловіка, жителя с. Лисиничі Пустомитівського району, який втопився під час купання. 

2 серпня у селі Кам’янобрід, що на Яворівщині, у річці Верещиця селяни підняли на поверхню тіло 70-річного місцевого мешканця, який, за попередньою інформацією, втопився під час купання.

Того ж дня у селі Шабельня Жовківського району в річці Рата витягнули на поверхню тіло 16-річного місцевого мешканця, який теж, за попередньою інформацією, втопився під час купання.

3 серпня у селі Ремезівці Золочівського району у місцевому озері під час ловлі риби впав з човна та втопився 40-річний місцевий мешканець.

Крім цього, 3 серпня поблизу с. Чайковичі Самбірського району у р. Дністер водолази-рятувальники виявили та підняли на поверхню тіло 15-річного жителя с. Нижні Гаї Дрогобицького району, який за попередньою інформацією, втопився під час купання.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.