Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

посилки

yak-prosto.com

Понеділок, 4 серпня 2014, 12:19

Військові 24-ї механізованої бригади отримали посилки від родичів

посилки

Військовослужбовці 24-ї механізованої бригади отримали пакунки з усіма необхідними речами від свої родичів.

Передачу допомагав здійснювати Центр забезпечення військових у рамках проекту «Пошта на передову».

Зокрема, солдатам на передовій передали понад 40 тонн води та продуктів, а також майже 150 індивідуальних посилок.

«Ми, як і обіцяли, доправили індивідуальні посилки на передову. Не без труднощів, звичайно, але справу зроблено. Ті, у кого місце дислокації неподалік центрального штабу, отримали свої пакунки наступного дня по обіді. А тим хлопцям, що ближче до кордону, передадуть посилки при першій нагоді», - розповідає координатор отримання пошти при Центрі забезпечення Іван Попович.

Активіст зауважує, що після вдалої поїздки на Схід, охочих підтримати своїх рідних на передовій значно побільшало. «Тому ми не зупиняємось і продовжуємо проект «Пошта на передову». Ми змінюємо місце прийому з центру міста (вул. Шота Руставелі) на Сихів (проспект Червоної Калини, 109) у більш зручніше складське приміщення. І вже з понеділка-вівторка приступаємо до роботи», - каже Іван Попович.

Найближчим часом активісти Центру забезпечення оголосять про новий набір пакунків від родин. За детальнішою інформацією щодо проекту «Пошта на передову» звертайтесь за телефонами: 096-012-21-02 (Іван); 098-319-86-42.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.