Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

медики

ostrana.ru

Понеділок, 4 серпня 2014, 13:08

Львівські медики косять від мобілізації

медики

Триває комплектування підрозділів медичного забезпечення, однак протягом третьої хвилі часткової мобілізації вдалося відібрати лише половину фахівців.

Про це повідомляє прес-служба Львівського обласного військкомату.

"Пов’язано це з неявкою військовозобов’язаних медиків до військових комісаріатів та з їхніми «захворюваннями». Як з’ясувалося у багатьох проблеми із здоров’ям. Цікаво те, що діагнози документально їм підтверджують їхні ж колеги", йдеться у повідомленні.

Львівський обласний військовий комісаріат наголошує, що за ухилення від військової служби передбачена кримінальна відповідальність.

"Ситуація, що склалася з недоукомплектуванням підрозділів медичного забезпечення дивує. Адже у Львівській області достатньо медичних навчальних закладів, де навчають справжніх професіоналів. Їхнім випускникам слід згадати про клятву Гіпократа, яку вони давали", повідомили у військкоматі.

Львівський обласний військкомат звернувся до Львівської ОДА аби ті посприяли явці лікарського складу, середнього та молодшого медичного персоналу до районних військових комісаріатів.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.