олександр ковальчук,  4 серпня 2014

Львівські танці

танці Львова

Мультикультурний Львів витанцьовує закаблучними зигзагами та періодично наздоганяє закордонні тренди.

Дивний та неосяжний Львів настільки різноманітний у своїх танцювальних рухах, що аж очі розбігаються від такої красномовності місцевих піруетів.

Якщо вже Львів танцює, то тут танцюватиме увесь неозорий кагал: від найменшого малого і аж до найстаршого старого.

Прикордонний Львів винятково чутливий до потойбічних віянь та трендів і тому тут можна зустріти усе: від танців з удавом і до гарлем шейків та богомзабутих хардбасів.

От тільки корейський Gangam Style тут чомусь не поскакав у народ і цей феномен може бути серйозною темою для дослідження руками львівських культуртрегерів та соціологів.

У Львові танцюють всі – зірки та бомжі. У Львові навіть бабці можуть дати фантастичного драм'н'бейсу.

І навіть футболісти Карпат можуть організувати, схоже, що єдиний в Україні футбольний танець на весіллі.

Львів – відкритий для світу і тому цю підбірку танцювального Львова розпочинає запальна та спокуслива стриппластика зі стільцем.

Львів – відкритий для неба і тому цю підбірку танцювального Львова продовжує танцювальний квартет на даху.

Львів – відкритий для кожного і тому у цій підбірці танцювального Львова з'являється Славік – місцевий вождь та презентатор усіх місцевих безхатченків.

Львів – відкритий для кожної тваринки і тому у цій підбірці танцювального Львова виникає шоу зі спокійним удавом на тлі вигинальних животів.

Львів – відкритий для будь-якої гри і тому у цій підбірці танцювального Львова є футбольний танець на весіллі, де так дріблінгують ногами гравці Карпат, поміж яких можна впізнати Гурулі, Ткачука, Тлумака та Кожанова, який пішов і знову прийшов.

Львів – відкритий для будь-яких станів людської життєдіяльності і тому у цій підбірці танцювального Львова вигинається нижній брейк десь у Зимній Воді.

Львів – відкритий для різноманітного безглуздя і тому у цій підбірці танцювального Львова так терористично шикує гарлемський шейк.

Львів – відкритий для просунутої бикоти з Заходу і тому у цій підбірці танцювального Львова відривається безпощадний та холіварний хардбас.

Львів – відкритий для вуличних танців у будь-якому віці і тому у цій підбірці так пластично дає драм'н'бейсу невідома, але вже героїчна бабуся, тобто гонорова львівська пані.

Львів – відкритий для повторення історії і тому у цій підбірці знову дає драм'н'бейсу вже інша невідома, але така героїчна бабуся, тобто ще одна гонорова львівська пані.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.