Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

хабар

erve.ua

Вівторок, 5 серпня 2014, 16:05

На Львівщині члена приймальної комісії впіймали на хабарі

хабар

Член приймальної комісії одного з вишів Львівщини вимагав та отримав від абітурієнта 6 тисяч гривень неправомірної вигоди за сприяння у зарахуванні його у навчальний заклад. 

Про це повідомляє ВЗГ ГУМВС України у Львівській області.

Правоохоронці викрили зловмисника на «гарячому», коли він вимагав та одержав 6 тисяч гривень неправомірної вигоди за сприяння в зарахуванні абітурієнта у навчальний заклад, а також у наданні йому допомоги у подальшому навчальному процесі.

Грошові кошти отримані викладачем у якості неправомірної вигоди працівники міліції вилучили.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст.368 (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) КК України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 8 до 12 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років та з конфіскацією майна.

Правоохоронці перевіряють посадовця на причетність до інших фактів одержання таким чином неправомірних вигод.

Наразі це вже сьомий викритий працівниками ДСБЕЗ ГУМВС України у Львівській області факт одержання неправомірної вигоди в учбових закладах Львівщини.


Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.