Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

стадіон сокіл

Вівторок, 5 серпня 2014, 16:53

Суд вкотре залишив Димінському стадіон «Сокіл»

стадіон сокіл

Сьогодні, 5 серпня, Львівський апеляційний господарський суд залишив стадіон «Сокіл» в оренді ТзОВ «ФК Львів».

Суд відмовив управлінню комунальної власності ЛМР у вимогах щодо розриву договору оренди з ТзОВ ФК «Львів» на нерухомі будівлі стадіону, повідомила прес-служба Львівської міськради.

Суд постановив залишити без задоволення апеляційну скаргу Львівської міської ради та управління комунальної власності ЛМР на рішення господарського суду Львівської області від 6 травня 2014 року за позовом управління комунальної власності до ТзОВ «ФК Львів» про розірвання договору оренди нерухомого майна між управлінням комунальної власності та ТзОВ «ФК Львів» на нежитлові приміщення за адресою: вул. Патона,1, та залишив рішення господарського суду Львівської області від 6 травня 2014 року без змін.

Постанова Львівського апеляційного господарського суду може бути оскаржена в касаційному порядку.

Нагадаємо, що за повідомлення управління молоді, сім’ї та спорту ЛМР, СК «Сокіл» по вул. Патона, 1 в 2008 році був переданий в оренду ТзОВ «ФК «Львів» для побудови тренувальної бази до проведення Чемпіонату Європи з футболу «ЄВРО-2012». Проте орендар не виконав своїх зобов’язань перед громадою. З цього часу СК «Сокіл» був доведений до штучної руйнації та потребує проведення капітального ремонту.

За даними "Наші Гроші. Львів", власником ФК «Львів», за даними Єдиного державного реєстру, є ТОВ компанія «Інвестмент файненшіал менеджмент» (Віргінські острови), яку пов’язують з Петром Димінським, почесним президентом ще одного львівського футбольного клубу “Карпати”.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.