Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

крадій велосипедів

adventure-journal.com

Четвер, 7 серпня 2014, 16:26

У Львові міліція завадила двом чоловікам викрасти велосипед

крадій велосипедів

Вчора, в рамках профілактичної операції проти крадіжок особистого майна, працівники оперативного відділу міліції Львова помітили двох чоловіків, котрі дивно себе поводили.

Ті прямували по території Франківського району, помітно нервували, заходили в різні магазини та виходили звідтам без покупок.

Довірившись професійній інтуїції правоохоронці продовжили слідкувати за підозрілими чоловіками.
Зловмисники намагались викрасти велосипед вартістю 4 000 гривень. Один з них був на сторожі і постійно озирався навкруги. Інший спеціально обладнаними ножицями перекусив металевий трос безпеки велосипеда.

Проте заволодіти «двоколісним конем» злочинцям так і не вдалось. Працівники оперативного відділу міліції викрили зловмисників «на гарячому».
Злочинцями виявились 31- річний мешканець одного із сіл Перемишлянського району та 30- річний львів’янин, котрий раніше притягався до кримінальної відповідальності. Обидва чоловіки без основного місця праці.

На цей час відкрито кримінальне провадження за ст.186 КК України (грабіж). З’ясовується їх можлива причетність до викрадення інших велосипедів.

За матеріалами прес-служби Львівського міського управління міліції

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.