Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

укрзалізниця

ua.comments.ua

П'ятниця, 8 серпня 2014, 12:09

Укрзалізниця збільшує тарифи на проїзд у потягах

укрзалізниця

Тарифи на проїзд у пасажирських поїздах будуть проіндексовані з 8 серпня та 1 жовтня цього року, тому вартість проїзду збільшиться двічі по 10% у всіх категоріях пасажирських вагонів, окрім вагонів СВ та поїздів Інтерсіті+.

Про це повідомила прес-служба Державної адміністрації залізничного транспорту.

"Підвищення вартості проїзду обумовлене необхідністю поступового зменшення перехресного субсидування пасажирських перевезень за рахунок вантажних, наближення їх до економічно обґрунтованого рівня та дозволить частково покрити витрати, спричинені збільшенням цін на продукцію, що закуповується для потреб пасажирських перевезень та забезпечення безпеки руху", йдеться в повідомленні.

До слова, проїзд українською залізницею і надалі є найдешевшим серед країн СНД. Як зазначають в Укрзалізниці, тарифи на пасажирські перевезення навіть після подорожчання залишатимуться нижчими від економічно обгрунтованого рівня.

Нагадаємо, ціна квитків на потяги "Інтерсіті+" збільшилася на 20%.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.