Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Михайло Саакашвілі

П'ятниця, 8 серпня 2014, 14:34

Саакашвілі помолився у Львові за територіальну цілісність Грузії та України

Михайло Саакашвілі

Сьогодні у Гарнізонному храмі Святих апостолів Петра і Павла відбулося Богослужіння, присвячене 6 річниці початку війни між Росією та Грузією.

Про це повідомила прес-служба Львівської міськради.

На Богослужінні був присутній екс-президент Грузії Михаїл Саакашвілі та мер міста Андрій Садовий. Присутні провели заупокійну молитву і запалення свічок у пам’ять про загиблих у військових діях російсько-грузинської війни. Також відбулася молитва за загиблих грузинських та українських солдатів і за територіальну цілісність України та Грузії.

Додамо, що 8 серпня виповнюється 6-та річниця вступу російських військ на територію Грузії, у ході якого відбулися збройні конфлікти на території Абхазії та Південної Осетії.

Нагадаємо, сьогодні також о 15.30 год. Михаїл Саакашвілі прочитає відкриту лекцію для студентів та громадських активістів. Лекція на тему «Реформи. Досвід Грузії» відбудеться у великій сесійній залі Львівської міської ради (каб. 202).

Вхід – лише для зареєстрованих учасників.

Представники преси зможуть відвідати відкриту лекцію, представивши редакційне посвідчення.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.