Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

бронежилет

tvoemisto.tv

Понеділок, 11 серпня 2014, 10:03

У Польщі судитимуть волонтерів, які перевозили бронежилети через кордон

бронежилет

Представники варшавського фонду «Відкритий діалог» у понеділок постануть перед судом у польському місті Томашів Любельські. 

Саме вони перевозили через польсько-український кордон бронежилети для українських солдатів, передає Польське радіо.

Нагадаємо, ще у березні група українців намагалася перевезти через кордон бронежилети, що їх було закуплено цим фондом. Однак, ці предмети були затримані митниками із Замостя.

Речник фонду «Відкритий діалог» Томаш Шувара каже, що, можливо, їм буде присуджено високу кару, але ентузіасти вірять у позитивне рішення.

На думку речника фонду «Відкритий діалог» Томаша Шувари, у справі перевезення військового спорядження у законодавстві потрібні зміни. Згідно з польським правом, одна особа може перевезти один бронежилет.

Додамо, що наприкінці липня Окружна прокуратура у Замості закрила слідство проти українця, якого звинувачували в намаганні перевезти через польсько-український кордон 551 каску.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.