Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

екологія

ecocarwash.ru

Понеділок, 11 серпня 2014, 14:39

Миколаївцемент інвестував понад 8 мільйонів в обладнання та екологію

екологія

На ПАТ «Миколаївцемент» щойно завершено будівельно-монтажні та пусконалагоджувальні роботи на новому об’єкті, що встановлений на станції розвантаження сипучих матеріалів із залізничних вагонів.

Про це повідомила прес-служба ПАТ «Миколаївцемент».

Інвестиційний проект стосувався будівництва приймального бункера, місткістю 180 тонн, та трьох сучасних потужних рукавних фільтрів для вловлення пилу, що може утворитися при розвантаженні матералів. Сума інвестиції склала понад 8 млн грн.

Проект спрямований на оптимізацію виробничих процесів, покращення безпеки та умов праці для обслуговуючого персоналу та мінімізацію впливу на довкілля.

Принагідно зазначимо, що ПАТ «Миколаївцемент» завдяки сучасному устаткуванню з помелу клінкеру (напівфабрикату цементу) та пакування готового продукту сконцентрувало свою діяльність на випуску цементу з готового клінкеру, що вироблений економічно вигіднішим та екологічно чистим сухим методом і постачається на завод залізничним транспортом.

Це засвідчує, що Миколаївцемент націлений на утримання своєї конкурентоздатності та можливості постійно інвестувати у розвиток технології та здоров'я й безпеку своїх людей.


ДОВІДКА

ПАТ «Миколаївцемент» є цементним заводом у м. Миколаєві Львівської області. Діє з 1950 року. Виробляє три типи цементу для різних потреб. У 2013 році клієнтам в усіх куточках країни було поставлено понад 700 000 тонн цементу. Його було використано при спорудженні багатьох житлових будинків, шкіл, лікарень та об’єктів інфраструктури в Україні. Зокрема, продукція підприємства була використана при будівництві об’єктів, пов’язаних з футбольним чемпіонатом Євро-2012, в т.ч. на розширення Львівського аеропорту.

Продукція заводу займає міцну позицію на національному ринку. Природним ринком збуту є західний регіон України.
У 2013 роціі завод приєднався до Групи «СіАрЕйч» – регіонального, національного та світового лідера у галузі будівельних матеріалів. Після входження до неї ПАТ «Миколаївцемент», група CRH стала лідером з виробництва цементу в Україні

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.