Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

озеро

прес-служба ЛМР

Понеділок, 11 серпня 2014, 15:25

У Львові на вулиці Лінкольна може бути відпочинкова зона з озером

озеро

Під час візиту у Парафію Божого Провидіння, що на вулиці Лінкольна, 12 міський голова Львова Андрій Садовий зауважив, що озеро, яке знаходиться біля Парафії, потрібно переформатувати у відпочинкову зону.

Про це повідомляє прес-служба Львівської міськради.

«Це є технічне озеро, яке колись використовувалось для виробничих потреб, сьогодні безперечно треба переглянути його функціонування. Я дав доручення департаменту містобудування, управлінню екології, щоб на перспективу можливо розглянути переформатування цього озера в зону відпочинку, звісно, якщо технічні норми це дозволять. Адже воно стало б окрасою цього мікрорайону, Львів не має великої річки, особливо влітку люди прагнуть потрапити поближче до води. Це вимагатиме значних інвестицій, але я за цю інвестицію, тому що поруч є отці, які зможуть його якісно доглянути, бо якщо віддати це бізнесу, то тут зроблять якийсь ресторанчик і є ризик продажу алкоголю, а цього нам не треба. Має бути зона здорового відпочинку, ця територія якісно доглядається, є футбольні поля, різні види спорту, тобто діти активно розвиваються»,- наголосив Андрій Садовий, міський голова Львова

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.