Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

діти

groupon.com

Вівторок, 12 серпня 2014, 09:20

У розважальному центрі «Веселка» влаштували свято для вихованців дитячих будинків сімейного типу

діти

Незабутнє свято для понад двох десятків діточок – вихованців дитячих будинків сімейного типу влаштували на «Південному» у дитячому пізнавально-розважальному центрі «Веселка».

Про це повідомив прес-центр ТВК «Південний».

Керівництво ТВК «Південний» з радістю відгукнулося на прохання Всеукраїнської громадської організації «Асоціація – Моя Родина» організувати цікаве та пізнавальне дозвілля для соціально незахищених діточок, які виховуються у дитячих будинках сімейного типу на Львівщині.

Відтак діти, віком від 3 до 12 років, упродовж кількох годин поринули у справжню казку: вони розважалися у лабіринтах та на батутах, бавилися у казкових кімнатах, познайомилися з екзотичними жителями зооцентру «Веселі звірята».

А незабутню анімаційну програму для дітей організував рекламно-продюсерський центр «Вінкс» під керівництвом Людмили Бурбури. На останок дітей почастували смачною піцою та запашним узваром. Тож і діти, і їх батьки-опікуни залишились задоволеними святом і отримали незабутні спогади про цікаве дозвілля у Львові.

За словами членів ВГО «Асоціація – Моя Родина», вихованці дитячих будинків сімейного типу хоч і перебувають під опікою батьків-опікунів та забезпечені від держави найнеобхіднішим, все ж потребують і соціальної адаптації, змістовного відпочинку та дозвілля.

Однак батьки-опікуни, які виховують по десятеро і більше дітей, не мають можливості організувати для них відпочинок. Адже навіть родинний похід у дитячий розважальний центр для такої сім’ї є дуже дорогим. Тож відпочинок дітей у «Веселці» стане для них незабутнім.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.