Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

багатоповерхівка

poltava.pl.ua

Вівторок, 12 серпня 2014, 11:35

Багатоповерхівки на Карманського та Повітряній будують шахраї, – Садовий

багатоповерхівка

Вчора, 11 серпня мер Львова Андрій Садовий провів зустрічі з мешканцями, які протестують проти будівництва багатоповерхівок на вул. Карманського, 21 та на вул.Повітряній, 16а.

Зокрема, у Левандівському парку чотириповерхівку мають намір збудувати на місці громадських туалетів.

«Я не уявляю, як можна збудувати будинок у парку. Для мене питання будівництва не стоїть взагалі. Його тут бути не може», - заявив міський голова Львова Андрій Садовий.

«Ми маємо справу з шахраями, які у 2001 році, не знаю яким чином, отримали право приватизувати громадські вбиральні. Сьогодні ми бачимо документи, що архбудконтроль дозволяє замість тих громадських вбиралень будувати будинок. Я дав команду юридичному управлінню, розпочинаючи з 2001 року і до сьогоднішнього дня підняти усю документацію – яким чином громадські вбиральні віддали під приватизацію, яким чином тут з’явилася будівля», - розповів міський голова Львова Андрій Садовий.

Щодо призупинення підготовчих робіт, міський голова зазначив: «На превеликий жаль, Інспекція держархбудконтролю не є підрозділом міста, але я скерую відповідного листа представнику держархбудконтролю у Львівській області, поінформую про ситуацію», - сказав Садовий.

У обох випадках мешканці протестують проти будівництва багатоповерхівок, забудовником яких виступає Будівельно-інвестиційна компанія «СБ Груп».

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.