Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

ярослав дубневич

Середа, 13 серпня 2014, 10:46

Нардеп Дубневич проти виборів за відкритими списками

ярослав дубневич

Народний депутат від фракції УДАР Ярослав Дубневич не голосував за включення до порядку денного проекту Закону про вибори народних депутатів України (за відкритими партійними списками) (№4222а).

Відповідна інформація розміщена на офіційному веб-порталі Верховної Ради.

"За" включення законопроекту про відкриті списки голосували фракції "Свободи", УДАРу та "Батьківщини", за винятком трьох нардепів (Я.Дубневич та Н.Агафонова з УДАРу та В.Шульга з "Батьківщини").

Жодного голосу не дала фракція Партія регіонів, проте одноголосно "за" проголосувала фракція "Свободи". Законопроект до порядку не денного не був, включений оскільки проголосувало лише 200 нардепів.

"П'ята колона, поіменний перелік - явка з повинною", прокоментував це голосуванна народний депутат Михайло Хміль, фракція "Батьківщина".

Нагадаємо, це вже не перший казус з нардепом Дубневичем. 24 жовтня 2013 року Дубневич, який входив і входить у фракцію УДАР, проголосував за те, щоб Кличко не зміг балотуватися в президенти, але поскаржився згодом на технічні неполадки.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.