Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

пожежа

poltava.pl.ua

Середа, 13 серпня 2014, 12:48

Цієї ночі рятувальники гасили дві пожежі на Львівщині

пожежа

Сьогодні вночі рятувальники врятували 4 будівлі на Львівщині.

Про це Варіантам повідомила прес-служба ДСНС у Львівській області.

13 серпня о 00:16 рятувальники отримали повідомлення про пожежу в дерев’яно-цегляній господарській будівлі по вул. Синька, 2 в с. Підкамінь Бродівського району. За лічені хвилини, полум’я швидко  поширилось дерев’яними конструкціями будівлі, понищило дах і створило загрозу розповсюдження вогню на сусідні будівлі. Втім, завдяки професійним діям рятувальників о 01:38 пожежу ліквідували, врятувавши від вогню 3 будівлі. Внаслідок події вогнем знищено дах, дерев’яні стіни на площі 16 кв.м. та 0,3 т сіна.

Цієї ж ночі, о 03:54, вогнеборці приборкували полум’я в шлакоблочній господарській будівлі в с. Мельничі Жидачівського району. Завдяки злагодженим діям рятувальників о 06:14 пожежу ліквідували. Внаслідок пожежі вогнем знищено дах на площі 30 кв.м., перекриття на площі 30 кв.м. та 2 т сіна, пошкоджено речі домашнього вжитку на площі 2 кв.м. Врятовано господарську будівлю.

Постраждалих внаслідок подій немає. Причини займань встановлюються.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.