Варіанти,  13 серпня 2014

Коуби ДНР (ч. 7)

ДНР

Народна творчість українців традиційно стібе колорадів з ДНР під час АТО.

Казковий вкраїнський люд моментально реагує на події сьогоднішнього дня недобірними лайками і тому знову в ефірі нова підбірка коубів про ДНР та АТО (попередні: 1, 2, 3, 4, 5, 6 партії).

У них український нарід знову безцеремонно коментує події вчорашнього дня, щоб, принаймні, передбачати ситуації дня майбутнього.

Веселі українські вояки змушують співати колорадів хіт про Путіна та майстерно гіпнотизують політ снаряда добірною народною мудрістю у той час, коли православні терористи хрестять кожну бомбу та сподіваються на волю Божу і саме тому це качає краще Петросяна та братів Пономаренків.

Вкраїнський нарід – мобільний та віртуальний і саме тому така візуальна творчість конкретних мас є живим свідченням їх повстання супроти совкового минулого.

Отож, любі друзі, знову вперед до творчого натхнення та фантазійного поєднання трагічного та смішного, що і є дотиком справжнього життя, хоча деяким вагітним та особливо вразливим пропонуються певні обмеження для перегляду цих веселих картинок.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.