Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

тюрма

poltava.pl.ua

Четвер, 14 серпня 2014, 10:41

На Львівщині засудили хлопця, який грабував храми

тюрма

19-річний житель Стрия отримав 4 роки позбавлення волі через обрадання храмів.

Про це Варіантам повідомила прес-служба МВС у Львівській області.

19-річний мешканець Стрия, який у групі з неповнолітнім спільником, напередодні Різдва обкрадав храми на Стрийщині отримав 4 роки позбавлення волі.

Окрім вчинення крадіжок, йому інкриміновано вчинення ще одного кримінального правопорушення - втягнення неповнолітнього у злочинну діяльність.

На початку нинішнього року співробітники кримінальної міліції у справах дітей спільно з дільничними інспекторами Стрийського міськвідділу міліції припинили злочинну діяльність зловмисників, які обкрадали місцеві святині.

Церковними злодіями виявилися місцеві мешканці: тоді ще 18-річний юнак та його 16-річний спільник. Обоє раніше вже були засуджені за вчинення корисливих злочинів. У приміщення церков вони проникали, зламуючи вхідні двері. Зі святинь викрадали скарбнички з пожертвами.

У судовій залі молодик свою винуватість у вчиненні крадіжок з церков визнав та щиро розкаявся. Стрийський міськрайонний суд, врахувавши всі обставини справи, визнав 19-річного стриянина винним у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених за ч.3 ст.185 (крадіжка), ч.1 ст.304 (втягнення неповнолітніх у злочинну діяльність) Кримінального кодексу України та призначив йому покарання у вигляді трьох років шести місяців позбавлення волі.

Приєднавши не відбуту частину покарання за попереднім вироком, суд  визначив остаточне покарання – чотири роки позбавлення волі. Строк відбуття покарання розпочато з 8 січня 2014 року.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.