Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

верховна рада

izbirkom.od.ua

Четвер, 14 серпня 2014, 10:52

Рада вдруге відмовилася розглядати законопроекти про вибори за відкритими списками

верховна рада

Народні депутати не включили до порядку денного роботи Верховної Ради України законопроект № 4222а "Про вибори народних депутатів України (за відкритими партійними списками)".

За відповідне рішення проголосували лише 169 нардепів з 226 мінімально необхідних, передає РБК-Україна.

Авторами законопроекту виступили лідер фракції "Батьківщина" Сергій Соболєв та нардепі Сергій Власенко, Олександр Чорноволенко та Андрій Павловський.

Даний законопроект пропонує проводити вибори народних депутатів України за пропорційною системою із відкритими партійними списками.

Крім того, нардепи не підтримали пропозицію про включення до порядку денного законопроект № 4470а. За відповідне рішення проголосували лише 170 нардепів.

Цей законопроект передбачає проведення виборів до ВР на пропорційній основі за частково відкритими списками та передбачає скорочення перевиборної кампанії та фінансування виборів.

Також нардепи не підтримали пропозицію про включення до порядку денного законопроект № 4471а. За відповідне рішення проголосували лише 135 нардепів.

Цей законопроект передбачає проведення виборів до ВР на діючій змішаній пропорційно-мажоритарній основі

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.