Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

день незалежності у львові

Четвер, 14 серпня 2014, 12:51

Стала відома програма заходів на День Незалежності у Львові

день незалежності у львові

24 серпня Львів проведе низку громадських акцій, присвячених Дню Незалежності України, метою яких є культурне відродження українців і вшанування пам'яті Героїв.

Про це повідомила прес-служба Львівської міськради.

Урочистості до Дня Незалежності у Львові пройдуть під гаслом «День Незалежності. Мобілізація сили і духу».

Цього року урочистості розділили на ряд заходів.
• День Незалежності. слово
• День Незалежності. звук
• День Незалежності. образ
• День Незалежності. діти
• День Незалежності. дух
• День Незалежності. рух
• День Незалежності. на районі

«Львів, як місто патріотизму і гідності святкуватиме День Незалежності без зайвої патетики, але гідно і з вдячністю кожному, хто обороняв або буде обороняти Україну від агресора», - зазначили в управлінні культури ЛМР.

«День незалежності. Слово» апелює до літератури, де ключовим словом є поняття свободи.

Літературний фестиваль «Голос Дзвона» радуватиме любителів поезії з 21 по 24 серпня віршами поетів на таких локаціях: Бернардинський дворик, майданчик перед Музеєм-Арсеналом, Музей ідей, «Копальня кави» та ін.
Також управління культури ініціює в мережі Facebook фотофлеш-моб «Свобода для мене - це ...», де кожен отримає можливість опублікувати своє розуміння свободи.

Кожне фото стане чаcткою великої фотомозаїки, яка у форматі відео транслюватиметься напередодні Дня Незалежності 23 серпня на пл.Ринок і стане завершенням акції «5 місць, де для Тебе читають про свободу», в якому одночасно в п'яти локаціях (Ратуша, пл. Музейна, церква Петра і Павла, галерея Дзиґа та літній клуб «Поліграф» на вул. Лесі Українки) 20 харизматичних особистостей будуть читати тексти про свободу.

«День Незалежності. Звук» - музичні акції в просторі міста, в тому числі і акустичний концерт від Collegium Musicum у військовому госпіталі Львова.
«День Незалежності. Образ» втілиться в довготривалій експозиції на білбордах та сітілайтах міста найкращих творів європейських та українських художників з фондів львівських музеїв. В рамках святкування Дня Незалежності, Музей скульптур Михайла Дзиндри в Брюховичах запрошує на Ніч у музеї.

«День Незалежності. Рух»- виставка ретротрамваїв, які в різний час курсували вулицями Львова.

«День Незалежності. Діти»- це дитяче свято у Львівському центральному парку культури і відпочинку ім. Б. Хмельницького.

«День Незалежності. На районі» пройде на Збоїщах, Левандівці та на Підзамче.

Окрім зазначених заходів 24 серпня в 15.00 всіх львів'ян та гостей міста запрошують стати учасниками загальноміської акції «Де б ти не був - зупинись і заспівай гімн України».

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.