Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

люстрація

vybor.ua

Четвер, 14 серпня 2014, 15:15

Рада прийняла закон про люстрацію у першому читанні

люстрація

Верховна Рада прийняла за основу проект закону про очищення влади.

Про це повідомила прес-служба парламенту.

Законопроектом  пропонується визначити правові та організаційні засади проведення процедури очищення влади від осіб, визначених цим законопроектом, з метою утвердження в суспільстві верховенства права, законності, підвищення ефективності боротьби з корупцією.

Метою законопроекту є відновлення довіри до влади та створення умов для побудови нової системи органів влади у відповідності до європейських стандартів.

Для досягнення зазначеної мети законопроектом пропонується запровадити проведення процедури відповідної перевірки при вирішенні питання про можливість призначення особи, як суб’єкта перевірки, на посаду в органах влади, а також організацію процедури перевірки осіб, які є суб’єктами перевірки на відповідність визначеним законопроектом критеріям, з метою вирішення питання щодо можливості їх подальшого перебування на відповідній посаді.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.