Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

південний

lviv.comments.ua

Четвер, 14 серпня 2014, 15:32

На «Південному» в День Незалежності школярі зможуть піднятися в небо на повітряній кулі

південний

Квиток для підйому дитини у небо на повітряній кулі у рамках акції «Шкільні закупи» отримають клієнти «Південного», які з 17 до 24 серпня 2014 року придбають товарів для школярів у магазинах комплексу на суму 1 000 гривень. 

Про це повідомила прес-служба ТВК «Південний». 

Відтак 24 серпня, у День Незалежності України, починаючи з 13 години львівські школярі зможуть побачити велич свого міста з висоти. Окрім цього, маленькі відвідувачі «Південного» 24 серпня потраплять на незабутнє дитяче свято на «Південному».

Для того, аби отримати квиток для підйому в небо на повітряній кулі, необхідно в період з 17 до 24 серпня у магазинах «Південного» здійснити покупок шкільних товарів (канцелярські товари, наплічники, шкільна форма, дитячий та підлітковий одяг, взуття, спортивні товари тощо) на суму 1 000 гривень.

Покупки можна здійснювати у різних магазинах, отримуючи за кожну «шкільну» покупку спеціальний купон із вказаною продавцем вартістю товару. Магазини, які беруть участь в акції, позначені спеціальною інформативною афішею. Отримані за покупки купони, на загальну суму 1000 гривень, необхідно обміняти в Довідці ТВК «Південний» на квиток.

Довідка: підйом школярів у небо на повітряній кулі здійснюватимуть спеціалісти Львівського клубу повітроплавання «Леофлай» з дотриманням усіх норм безпеки. Повітряна куля працюватиме на прив’язі і підніматиметься в небо на певну висоту й одразу опускатиметься. У корзині повітряної кулі безпеку дітей забезпечуватиме інструктор. У разі несприятливих погодніх умов 24 серпня 2014 року організатори залишають за собою право перенести дату підйому в небо на повітряній кулі.


Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.