Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Культура

форум видавців

wz.lviv.ua

П'ятниця, 15 серпня 2014, 15:12

На Форум видавців приїде 300 авторів з 23 країн

форум видавців

11 вересня на Львів чекає 700 заходів, 200 видавництв, 300 авторів з 23 країн у рамках Форуму видавців.

Про це повідомила прес-служба ГО "Форум видавців".

Форум видавців – це традиційно: міжнародний літературний фестиваль, книжковий ярмарок, урочиста церемонія вручення книжкової премії «Найкраща книга Форуму-2014», фестиваль дитячого читання «Книгоманія», благодійна акція «Третій вік: задоволення від читання», фестиваль «Молода Республіка Поетів», «Ніч поезії і музики», Львівський бібліотечний форум.

Будуть відзначені такі дати: 440 років видання Іваном Федоровичем «Букваря» і «Апостола», 200-ліття Тараса Шевченка, 150-ліття Михайла Коцюбинського.

Вперше у межах Форуму видавців будуть діяти тематичні майданчики – історичний, жіночий, дитячий, кулінарний, природознавчий. Тут будуть відбуватись тематичні заходи, зустрічі з письменниками і продаж тематичних книг.

Фокусна тема Форуму: Століття змін. Століття боротьби. (1914 - 2014)

Спеціальні теми: "UkrainEUkraine (революція-війна-культура)", "DonauLounge", "Жінка у світі, що змінюється", "Єврейська культура в Україні" та "Крим".

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.