Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

gazeta.zn.ua

Понеділок, 18 серпня 2014, 13:14

У Львові повернули незаконно відчужені комунальні приміщення, вартістю 1 млн. грн.

Апеляційний суд залишив у силі вирок реєстратору БТІ, що відчужила комунальні приміщення, вартістю 1 млн. грн.

Про це Варіантам повідомила прес-служба прокуратури Львівської області.

Останньою було незаконно оформлено за фізичною особою право власності на майно громади Львова – нежитлові приміщення на вул. Хотинській, площею майже 740 кв.м.

Прокуратурою Галицького району міста у повному обсязі доведено вину вказаного реєстратора комунального підприємства Львівської обласної ради «БТІ та ЕО» у вчиненні інкримінованих їй правопорушень, передбачених ч. 2 ст. 364 та ч.2 ст. 366 КК України.

Відтак, Галицьким районним судом чиновницю засуджено та призначено покарання у виді 3 років 6 місяців позбавлення волі з позбавленням права обіймати певні посади, строком на 2 роки, зі сплатою штрафу, із встановленням іспитового терміну – 1 рік.

Водночас, Апеляційний суд Львівської області погодився із таким вироком суду першої інстанції та залишив його без змін. 

Крім того, за втручання прокуратури Галицького району міста Львова, згадані приміщення, вартістю майже 1 млн. грн., витребувані із незаконного володіння та повернуті у комунальну власність.

Принагідно зазначимо, що цьогоріч прокуратурою Галицького району за фактами незаконного заволодіння шляхом шахрайських дій комунальними об’єктами у центрі Львова розпочато 3 кримінальні провадження, одне з яких уже скеровано до суду з обвинувальним актом. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.