Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

firtka.if.ua

Понеділок, 18 серпня 2014, 17:40

Охоронець Садового зламав носа працівнику "Привокзального" – голова профспілки

Сьогодні під час пікету Львівської міськради охоронець, який стояв на вході перед кабінетом міського голови, зламав працівниці Привокзального ринку носа.

Про це повідомила сьогодні голова Вільної профспілки "Привокзальний ринок" Надія Сало.

За її словами, зараз потерпіла перебуває у лікарні, де їй було встановлено діагноз перелом носа. Тепер працівниця "Привокзальний" ринку потребує оперативного хрургічного втручання.

За свідченнями очевидців удар охоронець кабінету наніс головою у момент, коли жінка взялася за ручку дверей. Жодних протиправних дій потерпіла не вчиняла. Підтвердженням цьому може стати запис з відеокамер спостереження. Після удару головою охоронець наніс жінці ще один додатковий удар рукою. Після цього охоронця Садового забрала міліція.

Нагадаємо, сьогодні мерію пікетували працівники ринку "Привокзального", а Львівська міська рада прийняла рішення доручити управлінню комунальної власності готувати документи на розірвання угоди з ТзОВ «Ринок «Привокзальний».

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.