Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

стадіон сокіл

Вівторок, 19 серпня 2014, 10:55

Депутат Львіської міськради вимагає передати стадіон «Сокіл» у комунальну власність

стадіон сокіл

У Львові немає жодного комунального спортивного комплексу, де б могли тренуватись юні львів’яни.

Про це йдеться у зверненні депутата Львівської міськради Остапа Іваськевича до міського голови Львова Андрія Садового та голови Львівського апеляційного господарського суду Бориса Плотніцького. 

Депутат нагадав, що уже півтора року триває судова справа щодо розірвання договору оренди на спортивний комплекс «Сокіл» і повернення його в комунальну власність.

«На сьогодні СК «Сокіл» перебуває в оренді ТзОВ «ФК «Львів», а як ми всі знаємо - такого футбольного клубу взагалі не існує вже кілька років. Свого часу це ТзОВ обіцяло реконструювати спортивний комплекс і перетворити його на сучасну спортивну базу до ЄВРО-2012. Але з цього часу клуб не не вклав жодної копійки в ремонт чи реконструкцію спорткомплексу», - зауважив Остап Іваськевич.

З його слів, крім того, орендар демонтував капітальні споруди на території спортивного комплексу, розібрав та продав на металобрухт систему опалення, дренажну систему футбольного поля.

На думку депутата ЛМР, спорткомплекс штучно доведений до руйнації.

«Ба більше, орендар в 2013 році почав завозити на територію спорткомплексу будівельні матеріали для початку спорудження будівельних об'єктів, непередбачених договором», - наголосив Остап Іваськевич.

Він вважає, що втрата СК «Сокіл» - це втрата останнього шансу розвитку спорту у нашому місті, а цей спорткомплекс має бути мультифункціональною спортивною базою, де будуть тренуватися учні ДЮСШ та спортивних організацій міста.

Позаяк Остап Іваськевич вимагає не допустити розкрадання та відчуження комунального майна громади міста, а також закласти на 2015 рік кошти для капітального ремонту спорткомплексу «Сокіл».

Нагадаємо, 5 серпня, Львівський апеляційний господарський суд залишив стадіон «Сокіл» в оренді ТзОВ «ФК Львів».

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.