Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

львівська залізниця

finance.bigmir.net

Вівторок, 19 серпня 2014, 14:13

Цьогоріч на Львівзалізниці потяги збили 3 осіб, які прогулювалися в навушниках

львівська залізниця

Цьогоріч на Львівській магістралі стались щонайменше три випадки смертельного травмування сторонніх осіб, які, порушуючи правила безпеки, ходили по коліях, при цьому розмовляючи по телефону чи слухаючи музику в навушниках.

Про це повідомила прес-служба Львівської залізниці.

Останній трагічний випадок стався 13 серпня на перегоні Заболотці-Ожидів, коли двадцятирічна жителька Буського району Львівської області була смертельно травмована рухомим складом поїзду, адже через навушники не чула попереджувальних сигналів машиніста, який застосував екстрене гальмування, однак уникнути наїзду не зміг.

Подібний випадок стався також 9 червня на перегоні Глибока-Буковинська – Великий Кучурів із дев’ятнадцятирічним жителем Чернівецької області. Машиніст застосував екстрене гальмування для попередження наїзду на хлопця, який ішов по колії в навушниках, та не реагував на звукові сигнали.На жаль, через малу відстань, потяг не встиг вчасно загальмувати.

Ще одна смерть, спричинена нехтуванням правил безпеки, сталась 8 травня на перегоні Тернопіль-Березовиця – потяг збив двадцятисемирічну дівчину, яка переходила колію у невстановленому місці в навушниках.

Додамо, протягом шести місяців 2014 року на залізниці через власну необережність було травмовано 43 особи, з них 24 особи загинуло. Рівень невиробничого травматизму на Львівській магістралі у 2014 році знизився порівняно із 2013 роком на 8 осіб, в тому числі із смертельним наслідком – на 3 особи.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.