Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

контрабанда

ua.comments.ua

Вівторок, 19 серпня 2014, 15:38

На Львівщині митники перекрили канал збуту контрабандних цигарок

контрабанда

Працівники Міндоходів у Львівській області виявили у м. Ковель, що на Волині, більше 62 тисяч пачок тютюнових виробів відомих марок, які місцевий мешканець ховав у вантажному автомобілі «Volkswagen».

Про це повідомила прес-служба ГУ Міндоходів у Львівській області.

Орієнтовна вартість цигарок – 622 тисячі гривень.

Правоохоронці з’ясували, що 30-річний чоловік нелегально ввозив контрафактну продукцію із Білорусі на територію Волині, звідки вона потрапляла у прикордонні населені пункти Львівської області, а вже потім без сплати акцизного податку та митного оформлення транспортувалась до Польщі для подальшої реалізації.

Дії зловмисника кваліфіковано як незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів, що карається штрафом від однієї до двох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (17 – 34 тис. грн.) з конфіскацією незаконно виготовленої продукції та обладнання для її виготовлення.

За цим фактом слідчі підрозділу фінансових розслідувань ГУ Міндоходів у Львівській області здійснюють досудове розслідування. Контрабандні цигарки вилучено.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.