Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Вівторок, 12 червня 2012, 15:47

У Львові 13 та 17 червня на час матчів Євро-2012 вул. Стрийську знову перекриють

Завтра, 13 червня та в неділю, 17 червня, у зв'язку з футбольними матчами, які пройдуть у Львові, вулицю Стрийську знову закриють для руху приватного транспорту. Про це повідомив сьогодні на брифінгу заступник начальника управління транспорту та зв'язку Львівської міської ради Андрій Білоус.

Вул. Стрийську для руху приватного транспорту закриють о 14 годині, а громадський транспорт курсуватиме зі змінами - маршрут 3А, 4А, 5А їздитиме до пл. Петрушевича. Працюватимуть експрес-маршрути за напрямками: пл. Петрушевича – стадіон, аеропорт – стадіон. Шатл-баси розпочнуть рух з 15.30. У день матчу рух транспорту у 1,5-кілометровій зоні навколо стадіону також буде обмеженим. Громадський транспорт курсуватиме до півночі.

«Я вважаю, що Львів найкраще з українських міст підготувався до прийому гостей тому, що ця атмосфера, яка панує у Львові – не тільки завдяки нам, а й завдяки нашим львів'янам, які доброзичливо, привітно, по-дружньому ставляться до гостей», - наголосив заступник департаменту Євро-2012 Львівської міськради Олег Вілюра і попросив львів'ян терпляче та з розумінням поставитись до тимчасових незручностей на вулицях міста.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.