Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

донбас

zn.ua

Четвер, 21 серпня 2014, 11:59

Львівські волонтери безпосередньо доставлять військовим АТО провізії

донбас

У першій декаді вересня планується проведення благодійної акції волонтерської допомоги нашим побратимам, які беруть участь у проведенні АТО в Донецькій та Луганській областях України.

Про це Варіантам повідомив журналіст Владислав Якушев.

Суть акції полягає у поїздці на Схід декількома мікроавтобусами для доставляння безпосередньо військовослужбовцям продуктів харчування, одягу, постелі, засобів зв’язку, засобів особистої гігієни, амуніції тощо.

Журналіст також висловив прохання допомогти проведенні акції. Допомога може полягати у перерахуванні на картку Приватбанк, дані про яку наведені нижче, грошових коштів, а також і у будь-який інший спосіб – закупівля речей, медикаментів, продуктів харчування і передача нам для безпосереднього доставляння на Схід.

Про витрачання коштів їх власникам будуть представлені відповідні чеки, а також фотопідтвердження передачі адресатам закуплених речей.

Збір коштів проводиться до 03.09.2014, безпосередній виїзд в зону АТО попередньо планується на 10.09.2014 – 11.09.2014.

Деталі акції можна дізнатися по мобільному телефону 0677443935. Картка Приватбанку № 6762 4620 8471 0950, отримувач – Броневицький Станіслав.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.