Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

фальсикована горілка

gorod.cn.ua

Четвер, 21 серпня 2014, 12:44

Львів'янина штрафанули на 17 тис грн за продаж фальсифікованої горілки

фальсикована горілка

26-річний львів'янин заплатить 17 тисяч гривень штрафу через незаконну торгівлю неякісною горілчаною продукцією марки «Золота Чарка».

Про це повідомила прес-служба ГУ Міндоходів у Львівській області. 

Як з’ясувалось, молодик закуповував підроблений алкоголь у невідомих осіб за ціною 10 гривень за півлітрову пляшку, а реалізовував за значно вищими цінами. До збуту фальсифікату він залучив ще двох чоловіків, які, не знаючи про походження горілки, погодилися транспортувати товар в с. Шегині Мостиського району для його подальшої реалізації.

Потрапити до споживачів близько двом тисячам пляшок недоброякісних міцних напоїв перешкодили правоохоронці, які затримали автомобіль «Fiat» з фальсифікатом у Львові.

Експертними дослідженнями встановлено, що зразки лікеро-горілчаних виробів містять хімічні домішки, небезпечні для життя осіб, що могли їх вживати. Підроблену горілку вилучено з незаконного обігу.

За цим фактом Мостиським районним судом львів’янину винесено вирок – штраф 17 тисяч гривень з конфіскацією незаконно виготовленої продукції.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.