Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Культура

оркестр

sloveniatimes.com

Четвер, 21 серпня 2014, 16:15

У Львові гратимуть Шуберта та Доуленда на підтримку української армії

оркестр

У п'ятницю, 22 серпня, 2014 о 18:00 год. в актовому залі Музею історії та релігії (пл. Музейна, 1) у рамках І Міжнародного фестивалю “Музика в старому Львові” відбудеться концерт класичної музики. 

Про це повідомила прес-служба Львівської обласної філармонії.

На концерті звучатимуть пісні австрійського композитора Франца Шуберта та англійського композитора й лютніста Джона Доуленда.

За словами одного із засновників та організаторів фестивалю “Музика в старому Львові” Сергія Бурка: “Вперше у Львові співатиме зірка барокової сцени, англійка Емма Кіркби (сопрано), та володар унікального голосу – басу профундо, Жоел Фредеріксен зі Сполучених Штатів Америки. На старовинному інструменті – лютні гратиме Міхал Гондко зі Швейцарії”.

Захід буде одним із знакових серед 9 концертів у рамках Міжнародного фестивалю “Музика в старому Львові”, адже не щодня побачиш у Львові зірок світової сцени.

Частина коштів від концертного заходу піде на допомогу Української армії.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.