Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

юрій турянський

прес-служба ЛОДА

Четвер, 21 серпня 2014, 16:44

Очільник Львівщини їздив до Адміністрації президента обговорити проблеми регіону

юрій турянський

Тимчасово виконуючий обов’язки голови Львівської ОДА Юрій Турянський обговорив проблемні питання регіону з Главою Адміністрації Президента України Борисом Ложкіним.

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

«Відбулась змістовна розмова, обговорено проблеми, пов’язані з ситуацією на сході України, питання мобілізації, переселенців, підготовки до зими, фінанси. Загалом ми поговорили про всі ті справи, які потребують нагального вирішення.

Глава Адміністрації Президента України побажав успішної роботи», – розповів т.в.о. голови Львівської ОДА Юрій Турянський.

Додамо, що Юрій Турянський перебував у Києві 19-20 серпня. Впродовж цих двох днів він побував на кількох зустрічах в Адміністрації Президента України. Окрім Бориса Ложкіна, Юрій Турянський також зустрівся з першим заступником Глави Адміністрації Президента України Геннадієм Зубком та заступником Глави Адміністрації Президента України Ігорем Гринівом.

Нагадаємо, 14 серпня, Президент Петро Порошенко призначив Юрія Турянського тимчасовим виконувачем голови Львівської обласної державної адміністрації.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.