Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

mvs.gov.ua

Вівторок, 26 серпня 2014, 10:19

В День Незалежності сапери двічі перевіряли невідомі пакети

У Львів в День Незалежності, 24 серпня, вибухотехніки двічі виїджали на хибні викликли.

Про це Варіантам повідомили у департаменті цивільного захисту Львівської ОДА.

24 серпня о 8.15 від диспетчера ЛКП «Львівелектротранс» надійшло повідомлення про те, що в трамваї №3 на перехресті вулиць Витовського Д. і Сахарова А. акад. (Франківський район)  знаходиться невідомий пакет, в якому ймовірно може знаходитись вибуховий пристрій.

На місце події прибули підрозділи сил ЦЗ області і міста Львова згідно з “Планом дій …” у складі 30 осіб та 11 од. техніки. Місце події було огороджено, виставлено охорону, припинено доступ сторонніх осіб.

Працівниками вибухово-технічного відділу НДЕКЦ ГУ МВС України у Львівській області проведено обстеження невідомого предмету. Обстеження завершено о 10.44, вибухового пристрою не виявлено.

24 серпня о 8.15 до чергового ГУ МВСУ у Львівській області надійшло повідомлення, що двірником біля зупинки тролейбуса напроти входу у головний корпус Львівського національного університету імені Івана Франка вул.Університетська,1 (Галицький район) виявлено пакет, в якому  ймовірно може знаходитись вибуховий пристрій.

На місце події прибули підрозділи сил ЦЗ області і міста Львова згідно з “Планом дій …” у складі 37 осіб та 11 од. техніки. Місце події було огороджено, виставлено охорону, припинено доступ сторонніх осіб.

Працівниками вибухово-технічного відділу НДЕКЦ ГУ МВС України у Львівській області проведено обстеження невідомого предмету. Обстеження завершено о 10.10, вибухового пристрою не виявлено.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.