Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

vynahidnyk.org

Вівторок, 26 серпня 2014, 15:20

У Львові пройде науковий пікнік у рамках українсько-польської програми

6 вересня у Львові за допомогою пікніка «Scientific Fun – наукові пікніки в Україні» об'єднають людей, які хочуть відчути себе дослідником та поспілкуватися з науковцями.

Про це Варіантам повідомила прес-служба Львівської міської ради.

У рамках проекту кожен охочий зможе поекспериментувати в імпровізованій лабораторії, відчути себе дослідником та поспілкуватися з науковцями.

На поціновувачів науки очікують такі досліди, як запалення міні-вулкану, приборкання блискавки, зображення оптичної ілюзії. Та це далеко не все, що чекає учасників та гостей проекту «Scientific Fun – наукові пікніки в Україні». Загалом, організатори готують кілька десятків цікавих дослідів з фізики, хімії, біології, психології та інших наук.

Польсько-український проект «Scientific Fun – наукові пікніки в Україні» проводитиметься у 7-ми українських містах: 6 вересня – Львів; 7 вересня – Тернопіль; 13 вересня – Дніпропетровськ; 14 вересня – Кривий Ріг; 20 вересня – Харків; 21 вересня – Київ; 27 вересня — Луцьк.
Організатор проекту у Львові: ГО СREart за підтримки Sun InBev Україна, а також Фондів «Освіта для Демократії» та «Завтра.UA».

Контактна інформація: +38 063 62 62 881 – Михайло Думанський, Голова ГО CREart

Довідка.

Заходи в рамках проекту «Scientific Fun – наукові пікніки в Україні» відбулися у вересні 2013 року в п’яти містах України: Львові, Тернополі, Києві, Луганську й Харкові. За підрахунками, участь у них взяли близько 16 тисяч юних дослідників та членів їх родин.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.