Варіанти,  26 серпня 2014

Коуби ДНР (ч. 8)

Народна творчість українців традиційно стібе колорадів з ДНР під час АТО.

Казковий вкраїнський люд моментально реагує на події сьогоднішнього дня недобірними лайками і тому знову в ефірі нова підбірка коубів про ДНР та АТО (попередні: 123456, 7 партії).

У них український нарід знову безцеремонно коментує події вчорашнього дня, щоб, принаймні, передбачати ситуації дня майбутнього.

Інтерпретація "Хто не скаче – той москаль" на африканький лад – стьоб зі сторони вати. Події у Донецьку на День Незалежності України та минулорічне привітання екс-гаранта Віктор Федоровича. Ну і куди без пісеньки про Путіна? Цього разу закоубили естрадну та індійську версії. 

Вкраїнський нарід – мобільний та віртуальний і саме тому така візуальна творчість конкретних мас є живим свідченням їх повстання супроти совкового минулого.

Отож, любі друзі, знову вперед до творчого натхнення та фантазійного поєднання трагічного та смішного, що і є дотиком справжнього життя, хоча деяким вагітним та особливо вразливим пропонуються певні обмеження для перегляду цих веселих картинок.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.