Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

zaholovok.com.ua

Вівторок, 26 серпня 2014, 16:57

Митники затримали партію дитячого взуття на 1,2 млн грн

ГУ Міндоходів у Львівській області припинили спробу незаконного ввезення на митну територію України великої партії дитячого взуття загальною вартістю понад 1,2 млн. гривень.

Про це Варіантам повідомила прес-служба ГУ Міндоходів у Львівській області.

Протягом 23-25 серпня, в рамках операції «Захід – 2014», працівники управління  внутрішньої безпеки ГУ Міндоходів у Львівській області у взаємодії з оперативниками інших підрозділів ГУ Міндоходів у Львівській області та Львівської митниці Міндоходів припинили спробу незаконного ввезення на митну територію України великої партії дитячого взуття загальною вартістю понад 1,2 млн. гривень.

Управлінням ініційовано та проводиться 12 службових перевірок стосовно працівників Львівської митниці Міндоходів, в діях яких вбачаються порушення вимог чинного законодавства України, в тому числі і кримінально караного.

Загалом, упродовж цього року управлінням внутрішньої безпеки Головного управління Міндоходів у Львівській області до органів прокуратури та УСБУ було скеровано 33 матеріали,  за якими розпочато 18 кримінальних проваджень за вчинення злочинів.

Працівниками управління виявлено випадки порушення вимог чинного податкового законодавства, в результаті чого донараховано податкові зобов’язання на суму 5,3 млн. грн., попереджено нанесення збитків державі на суму 163 тис. гривень.

Відкрито 8 кримінальних проваджень за фактами незаконного переміщення через митний кордон України товарів підакцизної групи на загальну суму  майже 180 тис. гривень.

З початку року до управління внутрішньої безпеки ГУ Міндоходів у Львівській області надійшло 23 звернення та скарги платників податків щодо можливих неправомірних дій працівників податкових та митних органів. Інформація у 8 випадках знайшла своє підтвердження, в органи прокуратури для прийняття процесуального рішення скеровано 7 матеріалів, в результаті розпочато 2 кримінальні провадження. До дисциплінарної відповідальності притягнуто 12 осіб.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.