Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Середа, 27 серпня 2014, 10:25

Львівським військовим подарували оптичні засоби, провіант та засоби гігієни

26 серпня 2014 року активісти ІГО «Допомога Армії України» вчергове відвідали 24-ту окрему залізну механізовану бригаду та 80-ту окрему аеромобільну бригаду ВДВ ЗСУ.

Про це Варіантам повідомила прес-служба ІГО «Допомога Армії України».

Окремим підрозділам, які проходять підготовку на Яворвіському полігоні на

Львівщині та незабаром відправляться в зону АТО, волонтери привезли продукти харчування, засоби гігієни, воду, біноклі, оптичні засоби.

«Ми висловлюємо найщиріші слова вдячності таким небайдужим людям. Адже на даний час Збройні Сили України не повністю забезпечені усім необхідним. Особливо – якісною формою, спорядженням, різноманітними сучасними видами технічного озброєння», - говорить т.в.о. заступника командира 24-ї бригади по роботі з особовим складом, майор ЗСУ Ігор Циганко.

За його словами, будь-яка допомога небайдужих людей сприймається бійцями як стимулюючий фактор психологічного піднесення.

«Дуже хотілося би, щоби для українських військових були доступні нові зразки військової форми, більш якісне військове озброєння та матеріально-технічне забезпечення тилу», - резюмує майор.

За словами координатора ІГО «Допомога Армії України» Юрія Дмитришина, у зв’язку з неприпиненням воєнних дій та настанням холодів, громадські активісти «працюють над визначенням найбільш необхідних бійцям елементів екіпірування через зміну погодних умов».

Фото: ІГО «Допомога Армії України»

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.