Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

удаі у львівській області

Дорожній контроль Львів

Четвер, 28 серпня 2014, 11:00

Громадськість вважає пікет під ДАІ Львівщини провокацією

удаі у львівській області

Вчора, 27 серпня, відбувся пікет ГО "Ідея нації", під час якого влаштували міні-погромом.

Про це повідомляє Дорожній контроль Львів.

"У Львові активізувалися провокаційні організації, які виконують чіткі замовлення за гроші. Сьгодні 27 серпня, ГО "Ідея нації" влаштувала черговий пікет під УДАІ у Львівській області, який закінчився підпалом шин, розбитими вікнами та розпиленням пікетувальниками в приміщенні обласного ДАІ сльозоточивого газу.

Пікетувальники вимагали звільнення т.в.о начальника ДАІ, хоча конкретних фактів та оргументів вони не наводили, окрім звинувачень що Хутняк є ставлеником Януковича.

Це вже третій пікет обласного ДАІ, який проводиться за участю підозрілих людей (наркоманів та алкоголіків), що ніколи раніше не цікавилися роботою цієї структури.

Сьогодні ж на пікет прийшло багато агресивно налаштованих підлітків по 15-16 років, які і затіяли погроми в ДАІ.

Організатор сьогоднішнього пікету є Остап Стахів, саме його організація подала заяву на проведення цього заходу. Ми неодноразово зверталися до цієї людини та розтлумачували йому, що це все виглядає як проплачена провокація, але цій людині байдуже, за гроші готовий на все. Отже Остап Стахів це лише виконавець, наразі ми намагаємося з'ясувати хто оплачує ці пікети.

Ми переконані що це звичайнісінькі проплачені провокації, адже за минулий подібний пікет "Платформа вільних людей" роздавала по 50 грн.

ДК Львів має дві основні версії хто і навіщо це все організовує:

1) Михайло Ділай разом з своїми прихильниками та лобістами - "ділаєвцями".

2) "Сірі кардинали" з ГУ МВСУ у Львівській області, - чиновники у плани яких не входило призначення Хутняка (чужинця з іншої області) на нач. ДАІ, адже ДАІ Львівщини вже багато років задіяне у кришування, супроводі та поборах контрабанди з кордонів. Схеми по яких працювали злочинці у погонах під загрозою.

Також ми отримали інформацію, що до цих пікетів, може мати пряме відношення представник від ПР Юрій Березовський, він же очолював Львівську обласну організацію "Союз молоді регіонів України" — молодіжне крило Партії регіонів. Саме ця людина може запезпечувати фінансуванням данні пікети та такі сумнівні організацій, як "Ідея нації" та "Платформа вільних людей"", – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, ГК "Платформа вільних людей" пікетувала Управління ДАІ у Львівській області з нагоди призначення Олександра Хутняка на посаду т.в.о. начальника управління.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.