Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

шахтар

volynnews.com

Четвер, 28 серпня 2014, 17:26

Облрада вивчить діяльність Червоноградської центральної збагачувальної фабрики

шахтар

Cьогодні, 27 серпня, голова Львівської обласної ради Петро Колодій створив робочу групу з вивчення питання діяльності Червоноградської центральної збагачувальної фабрики.  

Про це Варіантам повідомила прес-служба Львівської обласної ради.

Cеред проблем Червоноградської центральної збагачувальної фабрики, як зазначає її генеральний директор, - заборгованість із виплати заробітної плати ще з 2012 року. Причинами її виникнення керівництво називає нестабільну роботу підприємства через нестабільний збут готової продукції ДП „Вугілля України" на електростанції ДТЕК „Західенерго". На думку директора, для покращення ситуації на збагачувальній фабриці насамперед необхідно повернути борги.

Робочій групі Петро Колодій доручив вивчити ситуацію, яка склалася на Червоноградській центральній збагачувальній фабриці, та подати пропозиції щодо її врегулювання.

До складу робочої групи увійшли: голова робочої групи - депутат Львівської обласної ради Петро Федашко, а також депутати обласної ради Олег Кузенко, Андрій Корнат, Ганна Костюк, Олександра Небожук, Андрій Кінах, начальник управління паливно-енергетичного комплексу департаменту інфраструктури, дорожнього господарства та паливно-енергетичного комплексу Львівської обласної державної адміністрації Земомислав Новікевич (за згодою), голова громадської організації „Західна правозахисна група" Володимир Лебедевич (за згодою). 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.