Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Новини

Сила людей

П'ятниця, 29 серпня 2014, 16:32

Політичне об'єдання "Сила людей" піде на вибори по мажоритарних округах

Сила людей

Ліберально-демократичне об'єднання "Сила людей" приматиме участь у парламентських виборах, але виставить для участі в них лише мажоритарних кандидатів.   

Про це сьогодні на прес-конференції у Львові повідомила представнця статутної групи ПО "Сила Людей", викладач ЛНУ ім.І.Франка Оксана Жолнович.

Вона пояснила, що діяльність об'єднання фінансується виключно за рахунок членських внесків, котрі складають 1% від прибутку учасника. Саме тому партії навряд чи вдасться зібрати 2 млн. грн. для того, щоб зареєструвати свій список для участі у цих виборах. 

"Сила людей" - це ідея створення політичної партії, а не політичного проекту, як популярно у сучасному політикумі. Справжні партіі повинні створюватися навколо принципів і цінностей, а не навколо окремих персон чи постатей», - пояснила адвокат Оксана Куманська-Нор. 

Лідери "Сили людей" також вважають, що у партії не може бути єдиного лідера. "Саме тому керівництво ПО "Сила людей" є колегіальним і "у керівницто можна піднятись із "самого низу", - підкреслює Оксана Куманська-Нор.

Програма об’єднання "Сила людей" створена з урахуванням правок когожного з учасників.

Одним з найперших та найважливіших питань, які партія планує донести до виборців, є безпека держави і людей.

«Сила людей» також прагне лібералізувати внутрішню економіку, викорінити корупцію, реформувати освіту та медицину, відновити ядерний статус України. 

Започаткована весною 2013 «Сила людей» уже має осередки у Львові, в Одесі, Вінниці, Чернігові, Житомирі, Харкові та інших містах.  

 

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.