Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

вчителі

profspilka.kiev.ua

Понеділок, 1 вересня 2014, 09:43

Влада Львова просить вчителів брати відпустки за власний рахунок, бо немає грошей на зарплату

вчителі

У цьогорічному бюджеті Львові бракує 12 млн. грн. на зарплату вчителям, а тому влада просить їх проявити свідомість й по можливості взяти відпустку за власний рахунок наприкінці року.

Про це повідомила прес-служба Львівської міськради.

«Цього року ми вже маємо по зарплаті до кінця року нестачу 12 мільйонів. Це відбувається … через значний ріст індексації.

Я звертаюсь до освітян, до усіх, хто допомагає функціонувати школі, щоб при можливості, за власним бажанням, з доброї волі і в жодному разі без примусу, взяти відпустки за власний рахунок", - заявила начальник управління освіти ЛМР Галина Слічна.

"Є різні ситуації, в сфері освіти працює дуже багато жінок, які самі утримують сім’ї, які самі виховують дітей, до такої людини не будеш апелювати та просити про це – їй самій треба допомогти. Але є й інша категорія людей, яких я би просила це зробити, адже це не комусь віддати гроші, це для того, щоб ми зрозуміли, що нам до кінця року не додадуть грошей з держави, для того, щоб ми розуміли, що треба забезпечити виплати заробітної плати» - пояснила позицію міської влади Галина Слічна.

Нагадаємо, станом на 1 серпня загальний борг по зарплаті на Львівщині склав майже 54 млн. 081 тис. грн.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.