Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

фортеці перемишля

twierdza-przemysl.eu

Понеділок, 1 вересня 2014, 11:00

Українсько-польський проект "Фортеці Перемишля" має свою веб-сторінку

фортеці перемишля

Українсько-польський проект "Фортеці Перемишля" наприкінці серпня презентовав свою веб-сторінку в інтернеті.

Про це Варіанти повідомив президент ГО "Європейський діалог" Олександр Софій.

Представники "Європейського діалогу" долучились до участі у конференції "Розвиток інформаційної співпраці з метою популяризації спільного культурного та історичного надбання Польщі та України – Фортеці Перемишля", яка відбулась у Польщі.

На конференції були представлені результати мікропроекту під аналогічної назвою, що реалізується в рамках парасолькового проекту "Популяризація спільного культурного та історичного надбання Польщі та України – Фортеці Перемишля", фінансованого Програмою прикордонного співробітництва "Польща-Білорусь-Україна 2007-2013".

Українські та польські громадські діячі обмінялись своїми напрацюваннями у справі популяризації історичних та культурних об’єктів українсько-польського прикордоння, співпраці з місцевим самоврядуванням та туристичними агенціями в цьому питанні.

Під час конференції був презентований новий інформаційний ресурс Фортеці, створений в рамках проекту.

"Європейський діалог" спільно з польськими партнерами реалізує проект "Транскордонна українсько-польська волонтерська програма "Військові форми – слідами пам’яті".

"Метою нашого проекту є об’єднати зусилля українських та польських волонтерів у вивченні військової історії, організація вишколів для молоді, здійснення подорожей та участь у відновленні військових фортів та кладовищ. Результати волонтерського проекту будуть представлені незабаром на конференції у Львові", - повідомив Олександр Софій.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.