Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

борги по зарплаті

Понеділок, 1 вересня 2014, 12:24

Прокуратура розслідує факт невиплати зарплати працівникам Львівського облавтодору

борги по зарплаті

За фактом умисної невиплати працівникам ДП «Львівський облавтодор» заборгованої заробітної платив сумі понад 3 млн. 700 тис. грн.. прокуратурою Львівської області розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст.175 КК України.

Про це повідомила прес-служба Прокуратури Львівської області.

Прокуратурою Львівської області під час проведення перевірки додержання вимог законодавства про оплату праці в ДП «Львівський облавтодор» ПАТ ДАК «Автомобільні дороги України» з’ясовано, що посадовими особами підприємства допущено значну суму заборгованості із виплати заробітної плати.

Так, в апараті підприємства та його 27 філіях - райавтодорах і дорожньо-експлуатаційних дільницях з квітня по серпень поточного року працівникам не виплачено понад 3 млн. 700 тис. грн. Водночас, 11 млн. грн. коштів, що поступили на рахунок підприємства, усупереч законодавства України про оплату праці, не скеровувались на погашення зарплатних боргів у першочерговому порядку, а використовувались для інших потреб.

Досудове розслідування триває.

Нагадаємо, Нагадаємо, станом на 1 серпня загальний борг по зарплаті на Львівщині склав майже 54 млн. 081 тис. грн.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.