Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Кримінал

meridian.in.ua

Середа, 13 червня 2012, 11:13

Львівський міліціонер приховав факт крадіжки 40 тис.грн.

Прокуратурою Львівської області порушено кримінальну справу за фактом приховування працівниками міліції злочину - крадіжки 40 тисяч гривень - від обліку

Кримінальну справу порушено за ч. 3 ст. 364 КК України - зловживання владою та службовим становищем, вчинені працівником правоохоронного органу, повідомляє прес-служба Львівської області. 

До одного з райвідділів ЛМУ ГУ МВС України у Львівській області надійшло повідомлення про викрадення невідомою особою з автомобіля, який знаходився на одній із АЗС міста 40 тис. грн.

Оперативний працівник райвідділу, який прибув за викликом на місце події, з'ясував у потерпілого обставини вчинення цього злочину, а також вилучив у працівників АЗС копії відеозапису, на якому, зокрема, чітко зафіксовано злочинні дії крадія.

Проте зібрані матеріали вказаний правоохоронець приховав та поінформував чергового райвідділу про відсутність заявника, а факт крадіжки не підтвердив.

З огляду на це, слідчо-оперативна група на місце події не виїжджала, а працівник міліції виніс постанову про відмову у порушенні кримінальної справи.

Органами прокуратури міста Львова незаконну постанову скасовано та порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч. 2 ст. 185 КК України (таємне викрадення чужого майна, вчинене за попередньою змовою групою осіб).

У цій справі створено слідчо-оперативну групу. Хід слідства перебуває на контролі у прокурора міста Львова.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.