Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

каналізація

dailylviv.com

Вівторок, 2 вересня 2014, 10:59

На Львівщині двоє чоловіків отруїлися парами з каналізації, один з них помер

каналізація

Вчора, 1 вересня, у селі Свидниця Яворівського району під час очистки каналізаційного колектору ремонтник отруївся випарами та помер. Чоловік, який намагався його врятувати - у реанімації.

Про це Варіантам повідомили у департаменті цивільного захисту Львівської ОДА.

"1 вересня о 12.25 у с. Свидниця Яворівського району під час очистки каналізаційного колектору біля 5-ти поверхового будинку слюсар – ремонтник ТзОВ “Енергія Тепловодосервіс” с. Старичі Михайло М., місцевий житель, 1966 року народження, втратив свідомість від випарів і не зміг самостійно вибратись з каналізаційного колектору. На допомогу потерпілому кинувся житель с. Руда Краковецька Степан Р., 1969 року народження, який також знепритомнів.

О 12.50 Михайло М. без ознак життя та Степан Р. у непритомному стані були витягнуті рятівниками ДПРЧ-23 РВ ГУ ДСНС у Львівській області на поверхню. Тіло Михайла М. доставлено в морг Новояворівської РЛ.

Степана Р. у важкому стані госпіталізовано до реанімаційного відділення Яворівської ЦРЛ з діагнозом отруєння парами невідомої речовини (каналізаційними випарами, або сірководнем). О 23.30 був доставлений в реанімаційне відділення Львівської обласної клінічної лікарні. На 6.00 2 вересня стан важкий. Обставини події уточнюються. Проводиться дослідча перевірка", - йдеться у повідомленні.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.