Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

укртелеком

tsn.ua

Вівторок, 2 вересня 2014, 16:00

Укртелеком вводить лінійку тарифних планів на фіксовану телефонію

укртелеком

З 1 вересня у щомісячних рахунках користування фіксованою телефонією буде вказано тарифний план клієнта, який окрім традиційних місцевих дзвінків міститиме додаткові дзвінки абонентам послуги «Інтернет телефон».

Про це Варіантам повідомила прес-служба Укртелекому.

При цьому розмір щомісячної абонентної плати буде такий же, як і раніше.

Укртелеком встановлює 4 основних тарифних плани для різних категорій абонентів, залежно від типу підключення телефону.

Для користувачів телефонів, підключених до окремої телефонної лінії, запроваджуються такі тарифні плани:

«Домашній Базовий» – включає безлімітні місцеві розмови і 300 хвилин спілкування з абонентами послуги «Інтернет телефон» (дзвінки на SIP-номери з кодом 892). Для абонентів міст і райцентрів щомісячна абонплата становитиме 35,02 грн., а сільських мешканців – 24, 86 грн.

«Домашній Мінімальний» – містить 600 хвилин місцевого спілкування та 150 хвилин спілкування з абонентами послуги «Інтернет телефон». Для абонентів міст і райцентрів щомісячна абонплата становитиме 31,49 грн., а сільських мешканців – 21,74 грн. 

Для користувачів фіксованих телефонів, підключених за спареною схемою, запроваджуються такі тарифні плани:

«Спільний Базовий» – включає безлімітні місцеві розмови та 120 хвилин спілкування з абонентами послуги «Інтернет телефон». Для абонентів міст і райцентрів щомісячна абонплата становитиме 28,01 грн., а сільських мешканців – 19, 90 грн.

«Спільний Мінімальний» – містить 600 хвилин місцевого спілкування та 60 хвилин спілкування з абонентами послуги «Інтернет телефон». Для абонентів міст і райцентрів щомісячна абонплата становитиме 25,20 грн., а сільських мешканців – 17,40 грн.

Прихильникам комфортного спілкування вдома без обмежень Укртелеком пропонує підключити новий тарифний план «Домашній Безлімітний», який включає безлімітні місцеві розмови, 300 хвилин спілкування з абонентами послуги «Інтернет телефон», 1000 хвилин міжміських дзвінків і 60 хвилин на мобільні номери українських операторів. Для абонентів міст і райцентрів щомісячний платіж за користування тарифним планом становитиме 55,90 грн., а сільських мешканців – 45,74 грн.

Тарифні плани доступні на всій території Україні. Усі тарифи вказані з урахуванням ПДВ.

Для абонентів, яким надаються послуги фіксованої телефонії на пільгових умовах, будуть запроваджені вищевказані тарифні плани із збереженням звичної щомісячної плати та врахуванням відповідних пільг.

Детальну інформацію про тарифи можна отримати у Контакт-центрі оператора за номером 0-800-506-800 (безкоштовно в межах України з номерів українських операторів).

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.